Senaste nytt

Hundutställning i samband med Swedish Game Fair på Skokloster den 26 maj 2022.

Välkommen till SSDV:s officiela utställning den 26 maj (Kristi Himmelfärdstorsdagen) 2022.

Domare: Bengt-Åke Bogren som har specialiserat sig på alla SSDV:s raser. Bengt-Åke är en domare som har stor erfarenhet av många raser och han har varit domare under många år.
Han håller också kurser och utbildningar i anatomi och bedömning och är aktiv i SKK i domar- och uppfödarfrågor. Sist men inte minst är Bengt-Åke en väldig trevlig, hanterar hundarna på ett bra sätt och håller öppen kritik. För er som var på utställningen 2017 på Elmia kommer kanske ihåg Bengt_Åke Bogren, han var med som domaraspirant för domare Jan Ryk från Polen, det året.

Anmälningsavgifter och betalningsinformation finns i blanketten.

Vi hoppas förstås att pandemin fortsatt ligger på hanterlig nivå och att inga restriktioner tillkommer, eller rekommendation om covidpass blir aktuellt. Vi följer vad FHM rekommenderar och vad mässledningen beslutar.

Swedish Game Fair bjuder på inträdeskostnadenför en person per anmäld hund. Information kommer att skickas ut ca en vecka före utställningen tillsammans med nummerlapp och PM. Tänk på att se över hundens vaccinationer. Senaste vaccination (valpsjuka) får inte vara äldre än 4 år. Grundvaccination är ca 8 veckor, 12 veckor och vid 1 års ålder. Härefter minst vart fjärde år.

Välkomna att anmäla
Här är länk till anmälningsblankett   

Baner7

 

 

 

(C) 2013 Svenska Specialklubben för Drivande Vildsvinshundar, Created by e-studio. Alla rättigheter reserverade.

e-studio Design byrå